Aşağı Ayazca İlkokulu
YUKARIAYAZCA MAH. AŞAĞI AYAZCA KÜME EVLERİ ASAĞIAYAZCA İLKOKULU BLOK NO 22B ÖZALP / VAN

VİZYON

Okulumuz, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; kendi kendini yönetebilen, mantıklı düşünebilen, yaratıcı düşünceye sahip, araştıran, sorgulayan, öğrenmeyi davranış haline getirmiş öğrenciler yetiştirmenin yanı sıra kendini ve çevresini değiştirebilecek güçlü karakterler yetiştirmeyi vizyon olarak belirlemiştir.

MİSYON

Öğrencilerimizi; Milli ve manevi değerlerini önemseyen,yeteneklerine göre mesleki eğitime yönelen, görevini yapan ve sorumluluk yüklenebilen, kendilerine güvenen, çağdaş teknolojileri etkili biçimde kullanabilen, bilimsel düşünme, çalışma ve araştırma alışkanlığı kazanmış, bedensel ve ruhsal bakımdan gelişmiş, sorumluluk sahibi insanlar olarak yetiştirmek hedefimizdir.

Tam Gün

08.30-14:10

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz; ilçe merkezine 13km uzaklıkta olup, il merkezine 50 km kadar uzaklıkta yer almaktadır.

Aşağıayazca Köyü